Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Játékszabályok

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Játékszabályok on Sun Jul 03, 2016 8:07 pm

Nito

avatar
Admin
Az oldal egy fórumos szerepjáték ahol hozzászólások formájában megy a játék. A hozzászólásokban tartsd be az etikettet, csak akkor káromkodj, ha azt a karaktered teszi/gondolja.

Egy játék során felváltva fognak menni a hozzászólások, tehát légy türelemmel embertársaid felé és várd meg, hogy mozgassák a saját karakterüket. Amennyiben olyan helyzetbe juttok, hogy egymást karakterét kell mozgatni, akkor feltétlen beszéld meg a másik féllel, hogy mit reagálna az adott helyzetben, de sokkal biztonságosabb csak feltételes módban írni. (Kalandok során a mesélő ír először, majd a játékosok szabad sorrendben.)

Próbálj az oldal témáján belül maradni a játéktéren. A karaktered (és a neve) legyen a világba illő, ne használjon és mondjon olyan dolgokat, amik képtelenségek lennének ebben a világban. (Például ne legyen nála pisztoly, ne mondja azt, hogy felmegy az internetre meg hasonlók.)

A játéktéren ne nyiss új témákat, játszani a meglévő helyeken lehet és amint igény van több témára elég csak szólni. Továbbá ha akármi óhaj-sóhaj, kérdés vagy probléma merül fel, ne felejts el szólni, az adminisztrátorok arra vannak, hogy neked segítsenek, hogy élvezhetőbb legyen a játék.

Hozzászólások esetében sima játéktéren a 150 szó a minimum kalandokon pedig a 200, de garantáljuk, hogy a kalandokon lesz mit lereagálni bőven.

Játékba csak azután kezdhetsz miután a karaktered el lett fogadva és adatlapot készítettél neki.

Egy karakter egyszerre csak egy nagy kalandon és két kisebb kalandon vehet részt.

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum