Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Első lépések

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Első lépések on Sun Jul 03, 2016 10:32 pm

Nito

avatar
Admin
Először is üdvözöllek az oldalon! Az FRPG-k világában kezdőknek és jártasoknak is ajánljuk ezt a kis eligazítást, ami segít feltárni oldalunkat. A linkeket érdemes új ablakban megnyitni, hogy akármikor visszatérhess ide.


  1. Még mielőtt akármibe belekezdenénk, érdemes elolvasni a játékszabályokat és a karakterszabályokat.
  2. Érdemes ezután megismerkedni az oldal alaptörténetével, az oldalon lévő fajokkal és kasztokkal.
  3. Miközben kiválasztjuk melyik kaszt tetszik a leginkább érdemes megnézni mik a kezdőfelszereléseik, amikhez segítséget ide kattintva találhatunk.
  4. Miután átfutottuk a felszerelések listáját, ideje megérteni is őket, amben a pontok és rendszer információk segítenek a legjobban.
  5. Most, hogy már kezdjük megérteni a rendszert áttérhetünk a szövetségünk kiválasztására és a képességekre. Ha egyik szövetséget sem választjuk, s érezzük a karakterünkhöz illőnek, akkor is legalább megtudtunk valamit róluk.
  6. Ha valami olyat nem találunk, ami nekünk szükséges lenne, akkor azt később megpályázhatjuk.
  7. Amennyiben a karakterünk ötlete már kezd kiforrani fejünkben meg is írhatjuk azt a karakterkészítőben, amihez segítséget a témán belül találhatunk.
  8. A karakterkészítésben való elakadás esetén semmi gond, inspiráció után kutatva elolvashatjuk Anor Londo ranglétráját és megnézhetjük Anor Londo játéktereit.
  9. Az előtörténet elkészítése után már csak meg kell várni, hogy egy arra felelős elfogadja, de addig is ne felejtsünk el kérdezni, ha valami nem világos.


Jó játékot!

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum