Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Karakterszabályok

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Karakterszabályok on Sun Jul 03, 2016 10:44 pm

Nito

avatar
Admin
A játékszabályokban leírtak kívül további szabályok vonatkoznak a karakterekre.

A Dark Souls szériában előforduló karakterek használata tilos, mindegyikük adminisztrátoroknak és mesélőknek vannak fenntartva. Továbbá bár az oldal a játék világában játszódik, a híres karakterek történetei messze eltérhetnek a játékban történtektől.

Multikarakterek indítása engedélyezett, ha az indító előtte engedélyt kér valamelyik admintól és megkapja azt. Érdemes legalább ötven hozzászólást elérni a főkarakterrel egy multi indítása előtt. Második, harmadik és sokadik multira már csak nyomós okok mellett tudunk engedélyt adni. Sokkal érdemesebb egy karaktert árnyalttá tenni, mint készíteni minden hangulatra egy külön karaktert.

A karakterek képesek meghalni. Aggodalomra semmi ok, mivel a karaktered halálkor nem vész el. Az emberek halálukkor hollowvá válnak és a legközelebbi tűz helyén (Anor Londoban) élednek. (Kasztjukat megtartják, kivéve a Pirománok, akik Értékfosztottá válnak.)
A hollowok a legközelebbi tűz helyén (Anor Londoban) élednek.
A szörnyek a haláluk másnapján élednek csak. Újjáéledésük még egy kissé rejtély, azonban ugyanazzal a testtel és elmével jönnek vissza, mint amivel elhagyták az élők sorát, csupán egy igazán különös helyen, mélyen Anor Londo alatt egy hullákkal teli buckában.
A karakter emlékei minden halál esetében megmaradnak.

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum