Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Sötétségbeli héja

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Sötétségbeli héja on Tue Jul 26, 2016 12:15 pm

Sötétségbeli héja
Legendája:Még régen mikor még élt pár sárkány, egy csapatot küldtek ki a felkutatásukra és megölésükre. A csapat egy óriásból és 3 emberből állt. Egyike ezen embereknek ki a Fehér héja névre hallgatott. Ő volt ki ezt a hatalmas fegyvert forgatni tudta. Hiszen a sötétségbeli héja egy hatalmas vasdarab ha az ember rá néz azt hinné csak dísz. Ám ha a hordozója elbírja amihez majdhogynem emberfeletti erővel kell rendelkezzen. Akkor nincs az a páncél vagy sárkány bőr ami képes lenne felfogni a csapásait. A sötétségbeli héját még maga Seath segítségével kovácsolták. Az összes ismert  mágia fajtát belekeverték a pengéjébe mely ettől fekete lett és szinte legyőzhetetlen. Egyetlen nagy hibája csak a súlya és a kezelhetősége lett. De ha ez a fegyver a kezébe kerül egy erős kardforgatónak akkor nem lesz szüksége páncélra többé csak le kell öljön mindenkit a közelében. De a súlya egyben az előnye is mivel képes akár egy lovat ketté szelni egyetlen suhintással és nem kell hozzá töb erőt bele vinni mint az elindításához szükséges erő. A baj csak az hogy mikor Fehér héja meghalt akkor még valahol kint kalandozott a többi társával AnorLondo falain kívül. A fegyveren Seath átka is ül hisz Tarkus megpróbálta megölni őt. Míly kegyetlen nem igaz ? De a héja nem tudta legyőzni. Cserébe sikerült még élve elmenekülnie. Ám volt egy társuk aki nem volt ilyen szerencsés... Seath átka nem volt más mint hogy , több sárkány vérét nem onthatja ki ez a kard.
Leírása:Egy hatlamas emberméretű egykezes vasdarab. teljesen fekete kivéve a pengéjén. Az oldalán van rajta több már megkopott írás. Ám ismeretlen nyelven van.
Különlegessége:Aki elbíjra annak nincs áthatolhatatlan. Képes lesz a pajzsával együtt védekező ellenfelét kettészelni a pajzsal együtt.
Hátrányai:A súlya miatt nem bírja el túl sok ember. A súlya és termete miatt a kezelhetősége is sokkal nehezebb ha az ember éppen csak elbírja és sokkaltal assab mint egy átlagos pallos. A sárkányokra nincs hatással.
Statjai:
Súlya:30 súlypont
Erő a használatához:25
Képzettség a használatához:7
Legendás tágy   Praise theLast edited by Sir Ookami on Wed Jul 27, 2016 9:31 pm; edited 2 times in total

View user profile

2 Re: Sötétségbeli héja on Wed Jul 27, 2016 4:39 pm

Nito

avatar
Admin
A legenda tetszik, de kérlek ne használj a játékban lévő karakterek közül, hiszen azokkal lehet a mesélőknek (pl nekem) más céljuk van. Ha a Vas Tarkusos dolgot kiszeded belőle, akkor jó lesz. Én ilyesmi pontokra gondoltam:

Sötétségbeli héja
(Hordhatja: Harcos)
Szükséges képzettség: 5
Szükséges erő: 19 (kétkezes), 38 (egykezes)
Súly: 22
Sebzés: 12 (Páncél ellen)
Egy hatalmas vasdarab amire, ha az ember rá néz azt hinné óriásoknak készítették. Az összes ismert mágia fajtát belekeverték a pengéjébe mely ettől koromfekete lett és szinte megállíthatatlan. A mágia ezen formája megakadályozza, hogy a fegyvert sárkányok ellen lehessen használni. Egy lovat vajként szel ketté.

Így jó lesz?

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

3 Re: Sötétségbeli héja on Wed Jul 27, 2016 9:29 pm

tetszik és akkor kiszedem tarkust bele teszek egy ismeretlen fazont Boldog nap

View user profile

4 Re: Sötétségbeli héja on Sat Jul 30, 2016 4:35 pm

Nito

avatar
Admin
Betéve. Mosolygós nap

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum