Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

A Napfény Harcosai

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 A Napfény Harcosai on Mon Jul 04, 2016 12:33 am

Nito

avatar
Admin
A Napfény Harcosai

Praise the Sun

A napfény harcosai úgy hiszik, hogy az első tűz maga a nap, ami megjelent a ködös világban és bevilágította azt. Hitük szerint a Nap egy isten is egyben, ami mindig figyel és védelmezi követőit és ez ösztönzi őket, hogy folyton jók legyenek és óvják ember és hollowtársaikat. Legtöbbjük pap, de olyanokat is szívesen fogadnak szövetségükbe, akik csak szeretnek másokon segíteni. A Kék Fantomokkal együtt tartják fent a rendet Anor Londoban, azonban a Fantomoktól eltérően ők a gyengéket védelmezik és az ő érdekeiket képviselik.

A napfény harcosai között fontos az együttműködés. Magányos farkasokat nem szívesen látnak a szövetségben, szerintük az egységben az erő. Ha valaki a napfény harcosai szövetségbe szeretne lépni, akkor azt a templomukban teheti meg.

Csak emberek és hollowok csatlakozhatnak.

Hierarchia

A Napfény Harcosainak élén a Hercegnő Őrei állnak. A hercegnő őrei megfogadták, hogy megtalálják és megvédik Gwyneverét, Gwyn lányát, aki szerintük a napfény hercegnője. Céljuk, hogy a hercegnőt trónra juttassák, hogy a Nap Lordran összes népére süssön. Ezekből fakadóan mind zarándokutat járnak és keresik Gwyneverét, így hollétük ismeretlen.

Alattuk találhatóak a Nap Papjai, akik megfogadták, hogy védelmezik a gyengéket Lordran szerte. A kék fantomokkal együtt a nap papjai felelősek a rend fenntartásáért Lordranban. Amennyiben egy a hercegnő őrei közül feladja a kutatást, a nap papjaiból nevezik ki azt aki helyette útra indul.
(A hercegnő őrei közé jutást kinevezéssel lehet elérni.)

Végül minden újonnan csatlakozó a Nap Harcosaként boldogíthatja a szövetséget. A nap harcosainak nincsen különleges feladatuk, de ösztönzik őket, hogy fedezzenek fel, erősödjenek meg és kövessék a napfényt.
(A nap papjai közé legalább három sikeresen túlélt kaland teljesítése szükséges a társaddal együtt. Ezután mindkettőtöket kinevezik.)

Amulett és bónuszok

Napfény amulett
Súly: 0
A Napfény Harcosainak amulettje. Dicsértessék a Nap!

Bekerüléskor mindenki megkapja a napfény amulettet és egy társat. Ez egy nem játékos karakter társ, aki a karakter mellé szegődhet kalandokon. (Őt is te irányítod.) Papok és hírnökök esetében a társ akármilyen kasztot képviselhet, azonban más kasztok esetében a társ egy pap lesz. (Továbbá lehetőség van arra is, hogy két játékos legyen egymás társa, azonban ezt külön jelezni kell. Legalább egyikük pap vagy hírnök kell legyen.)

A nap papjai kiképzést kapnak a napfény áldásai kapcsán. Ezek olyan áldások, amiket a legerősebb napfény harcosok használnak. Pap vagy hívő esetén a karakter tanulja, egyéb kaszt esetén a képességeket a nem játékos karakter társ kapja.

Gyógyító napfény
Gyógyít a használót és a három méteres körzetében lévők sebein.
Szükséges képzettség: 6
Ár: 60 lélek

Napfény fegyver
A napfény erejével áldja meg a megérintett fegyvert a következő húsz percre, így az a sötétség szörnyeivel szemben kétszer akkora sebzést okoz.
Szükséges képzettség: 11
Ár: 140 lélek

Egység áldása
Az áldás öt méteres körzeten belül mindenki szívébe egy fénygömböt rak. A fénygömb maximálisan két percig marad fent. Az összes fénygömbbel rendelkező megosztja egymás között a fájdalmat.
Szükséges képzettség: 15
Ár: 240 lélek

A hercegnő őrei elvileg képesek egyenesen a napból nyerni erejüket az áldásokhoz, így nem szükséges napfényben harangot használniuk.

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum