Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Villám penge

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Villám penge on Wed Jul 27, 2016 10:42 pm

Villám penge

Legendája:Még régen mikor még élt pár sárkány, egy csapatot küldtek ki a felkutatásukra és megölésükre. A csapat egy óriásból és 3 emberből állt. Egyike ezen embereknek ki a Villám hercege névre hallgatott, ővé volt eme hajlított, vékonypengéjű, gyönyörű míves vissza hajlított teljes markolat védővel felszerelet és ívelt hogy, a kéznek kénylemes legyen , kiegyensújozott , olyan mint egy félisten fegyvere. A villám hercege a nevét a pengéje használata után kapta. Képes volt olya gyorsasággal forgatni a kardot ,hogy szabadszemmel nem lehetett látni így kivédeni sem. A hátránya csak az volt hogy, súlya szinte egy tolléval volt egyenlő. Így ha az ember nem elég képzett és okos hozzá nem tud vele könnyen ölni . Ám a porbléma csak az volt hogy, senki sem tudja hol vesztette el a herceg a fegyvert . Hisz nagy piás volt így lehet eljátszotta valahol vagy elitta ...

Különlegessége: Könnyed kialakítása miatt képes a fény sebességével mozogni ha az ember tudja kezelni ami a képzettségén múlik.

Statjai: Súlya egy kis tőréhez hasonló .
Erő 5 kell hozzá.
Képzettség 20 .

kinézete: Egy handzsárra hasonlít de mintha egy tünde pengével keresztenznénk a markolatával együtt mintha egy hullám lenne .
a penge egy oldalán egy vér elvezető vájat van a másik oldalon pedig egy furcsa régi írás van .

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum