Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Vér Testvériség

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Vér Testvériség on Mon Jul 04, 2016 12:16 pm

Nito

avatar
Admin
Vér Testvériség

A vér testvériség abban hisz, hogy a tűz kialszik, ha a háborúknak és harcoknak vége szakad, így az emberiség kénytelen folyamatosan vért ontani, ha fent akarja tartani magát. A céljuk a folyamatos gyilkolás, hogy kielégítsék az ősi tűz vágyait és egy újabb háborúk kirobbantása.

Csatlakozáskor a szimbólumukat (ami az amuletten is található) a bal kezük csuklójába vésetik. Vannak akik többször is belehalnak a folyamatba. A vér testvériség terjesztette el azt a fajta meghajlást, mikor a bal kéz csuklója kifele néz és a jobb kéz hátul van. Ezzel jelzik célpontjaiknak, hogy nem félnek felfedni kilétüket, mert biztosan nyerni fogják a párbajt. A meghajlást nem csak a szövetség tagjai használják, inkább egy sértő gesztusnak számít, ami például sima tolvajoknál és harcosoknál is népszerű.

A meghajlás fontos számukra, mert úgy láthatják, hogy célpontjuk közülük való vagy sem. (Természetesen csak ha viszonozza.) A szövetségben mindenkit szívesen látnak.

Hierarchia

A vér testvériségnél nincsen különösebb hierarchia, de a hírhedt gyilkosaikat az összes tag tiszteli. Ők Orvvadász Kaathe, Titchy Gren és Gyűrűsujj Leonhard. A legmagasabb rangú személy náluk az, aki a toborzással foglalkozik és ő jelenleg Titchy Gren.

Mindenki egyenrangú és magának meg a hitnek dolgozik a vér testvériségében.

Amulett és bónuszok

Vér amulett
Súly: 1
Az amulett balszerencsével átkozza meg viselőjét, így egyetlen tagjuknak sem adnak már ilyet. (Kivéve, ha külön kéri a csuklóba vésés helyett, de általában erre nemet szoktak mondani.)

A vér testvériség tagjaira nem támadnak rá a vér testvériségen belüliek.

A vér testvériség tagjait kiképzik a gyilkolás művészetében. Képzésüknek hála megtanulták, hogy az első támadással átgondoltnak kell lenni, hiszen egy párbaj ott dől el. A vér testvériség tagjainak minden küzdelmében az első támadása mindig kétszer akkora sebzéssel rendelkezik hála a pontos támadásnak és a gyenge pont megtalálásának. (Kivéve, ha csak vakon megy neki a harcnak és nem úgy, ahogy tanították.)

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum