Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

A Sötétség Zarándokai

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 A Sötétség Zarándokai on Mon Jul 04, 2016 7:48 pm

Nito

avatar
Admin
A Sötétség Zarándokai

A Sötétség Zarándokai ősi titkok után kutatnak. Vezetőjük Sötét Grandahl. Úgy hiszik, hogy ha a sárkányok egyszer visszatérnek a világra, akkor a leghatalmasabb tagjuk képes lesz legyőzni őket az álmok istenének segítségével. Tervük az, hogy a sárkányok eljövetelével egy kivételével az összes tagjuk zarándokútra indul, ami majd megerősíti bajnokukat.

A titkok kereséséhez elfeledett álmokba képesek helyezni magukat. A szövetségbe mindenki egyaránt csatlakozhat.

Hierarchia

Vezetőjük Sötét Grandahl, ki az álmok üstjében tölti életét.

Legfőbb tagjaik a Zarándokok. A szövetség bajnoka bár közülük fog kiválni, mégis kénytelenek voltak letenni az esküt, hogy amennyiben a bajnokok nem ők lesznek, akkor addig fognak vándorolni, amíg nem győzedelmeskedik bajnokuk. Szinte egész nap csak álmokban járnak, a valós élet már nem jelent semmit számukra.

Tagjaik az Álomkészítők. Ők azok, amik nem szánták teljes életüket a szövetségnek és útjuk kifürkészhetetlen. A zarándokok szeretik ezt, így nincs megkötés, hogy mit tehetnek az álomkészítők, csak remélhetőleg valami olyat, amivel titkokat tárnak fel.

Amulett és ajándékok

Zarándok amulett
Súly: 0
A sötétség zarándokainak amulettje. Vízbe merítve a használó transzba esik és egy elfeledett álom része lesz. Az álomban tízszer olyan gyorsan telik az idő, mint az álmon kívül. Érintésre felébred.

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum