Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Cocytus képesség pályázat (folyamatosan bővül)

Go down  Message [Page 1 of 1]

Szellem fegyverzet 1:
Cocytus szellemi eszenciáit belevezeti a páncélba s fegyverébe, így az egy rövid időre (egy, max két poszt erejére) felveszi az a test jellemzőit, vagyis szellemivé, megfoghatatlanná válik. E rövid idő alatt a fizikai sebzések átmennek a testén. S ő maga is képes áthatolni a tárgyakon. A rövid időintervallumon belül akkor kapcsolja ki a képességet amikor csak akarja, ám legközelebb maximum 2 poszt elteltével tudja megint használni.

Lebegés 1:

A páncélját elhagyva képes lebegni. Ilyenkor nincs befolyása a fizikai világra s teljes mértékben láthatatlan, csupán mágikus érzékenységgel rendelkezők érzéklik. Harcra nem alkalmas, csupán megfigyelésre, kémkedésre hallgatózásra.

Fantom lélegzet 1:
Cocytus egész lényéből egyfajta túlvilági sikoly, és sírás egyveleg hangzik szédítő erővel mely megbénítja az ellenfelet.

Kérem szépen ezekre árat mondani Mosolygós nap

View user profile

Nito

avatar
Admin
Az első képességet azzal szabályoznám, hogy maximum helyett minimum 2 poszt elteltével tudja használni. Továbbá szerintem legyen egy vagy két poszt és maximum 5 perc (hiszen egy-egy poszt nagyobb idő intervallumot is átölelhet) és lejárati időnél is szintén minimum pl. 10 perc.
Ár: 28 lélek

Lebegésnél természetesen utána vissza kell térnie a páncéljához, hogy újra felvegye.
Ár: 8 lélek

A fantom lélegzet pedig csak a Cocytusnál gyengébb célpontokra hasson. (Pl.: sima élőholtak)
Ár: 15 lélek

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum