Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Rozsda Balyn

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Rozsda Balyn on Thu Aug 25, 2016 7:58 pm

Név: Rozsda Balyn
Nem: férfi
Faj: ember
Kaszt: lovag
Szövetség:

Szint: 1.
Lelkek: 10 lélek

Kinézet:  Kopott, poros alak foltozott kék köpönyegbe burkolózva. Dísztelen lemezvértjéről pereg a rozsda, még a vászoning, a bőrzeke és bőrnadrág, amit páncél hiányában visel, is spártai és kopott. Maga az ember harminc körülinek kinéző, szürkés és borostás arcú, nyúlánk, szíjas izmú katona. Talán még jóképű is lehetne, ha adna magára, de az egyetlen dolog, amit a jelek szerint komolyan vesz, a barna haja rövidre vágva tartása. A tekintete meglepően metsző tud lenni, annál is inkább, mert igen különös szempárral rendelkezik: a bal szeme vasszürke, a jobb pedig vak és fehér, tintafoltszerűen szétterjedt pupillával és egy függőleges, vadhúsos heggel. Valahol egy primitív, görbülő vonalakból álló tetoválást is összeszedett az arca jobb felére, de hogy hol, arról nem beszél; ki tudja, talán egyszer nagyon berúgott egy varrószalon mellett.
Személyiség:  Mogorva és igen ritkán mutat lelkesedést, akkor is leginkább az iránt, hogy hátat fordítson a munkának. Viszonylag fiatal kora ellenére a kiégés és az enyhe alkoholizmus jeleit mutatja, köszönhetően a szűk évtizednek, amit becsülettelen kóbor lovagként töltött és az emlékeknek arról, hogyan hagyta ott Brittonumot. Némi undorral, méltatlanként tekint magára, és határozottan visszautasít mindenfajta jelképet, amit össze lehetne kapcsolni a dicsőségnek akár az árnyékával is. A másokkal való interakcióban olykor kisebbrendűségi érzéseket is észre lehet venni. Ha azonban mégis értékes munkára szorítják, majdnem a földhözragadtságig gyakorlatias és minden cicoma nélkül lezárja a rábízott feladatokat; még a lovagi neveltetés és az azzal járó kifinomultság is megmaradt benne meglepően nagy mértékben, csak a felszíni rozsda rétegét kell lekaparni, hogy előbukkanjon.

Felszerelés:


 • Csorba hasítókard
  (Hordhatja: Lovag, Zsoldos, Harcos, Hírnök, Tolvaj, Értékfosztott)
  Szükséges képzettség: 1
  Szükséges erő: 1
  Súly: 1
  Sebzés: 2 (Páncél ellen)
  Rozsdaette, kicsorbult gyilkolószerszám egy távoli országból. Görbülő hegye miatt szúrni nehézkes és pontatlan vele, a vágások viszont, bár nem olyanok, mint a fegyver fénykorában, még mindig kézreállhatnak.

 • Átfestett pajzs
  (Hordhatja: Lovag, Zsoldos, Hírnök)
  Szükséges képzettség: 1
  Szükséges erő: 1 (kétkezes), 3 (egykezes)
  Súly: 2
  Sebzés: 1 (Páncél ellen)
  Páncél: 3
  Ütött-kopott lovagi pajzs, amire értelmetlen ál-címertani ábrákat festettek fakó színekkel ügyetlen kezek.

 • Rozsdaette sisak
  (Kategória: Nehéz páncél)
  Súly: 2
  Páncél: 2
  Egykor büszke lovagi sisak egy messze földről, ma a rozsda lakomája. A rostély, bár még jár úgy-ahogy, hajlamos makacskodni le- és felhajtáskor.

 • Rozsdaette vért
  (Kategória: Nehéz páncél)
  Súly: 3
  Páncél: 4
  Egykor büszke lovagi lemezvért egy messze földről, ma a rozsda lakomája. A mozgás benne óhatatlanul is halk, de kitartó nyikorgással jár, amit viselője megszokhat egy idő után, ám társait könnyen ingerelheti.

 • Rozsdaette páncélkesztyű
  (Kategória: Nehéz páncél)
  Súly: 2
  Páncél: 2
  Egykor büszke lovagi páncélkesztyű egy messze földről, ma a rozsda lakomája. A nyikorgó, merev ízületek olyan érzést kölcsönöznek, mintha a viselő átfagyott kézzel mozogna benne.

 • Rozsdaette lábvért
  (Kategória: Nehéz páncél)
  Súly: 2
  Páncél: 2
  Egykor büszke lovagi lábvért egy messze földről, ma a rozsda lakomája. A makacskodó térd- és bokaízületek kényelmetlenné tehetik a futást és ugrást a viselő számára – nem mintha a lovagi páncélt bárki a könnyed mozgás miatt öltené fel.


Tranzakciók:
-

Napló:
-

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum