Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Karakterkészítés

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Karakterkészítés on Tue Jul 05, 2016 1:25 pm

Nito

avatar
Admin
A karakterkészítéshez az alábbi felépítést javasoljuk:

Mielőtt a karaktered elkészítésébe kezdesz, ajánlott egy avatárt keresni, ami egy kép a karateredről. Az avatárt a profilon belül lehet beállítani és maximális mérete 200 pixel széles és 250 pixel magas lehet. (Nagyobb kép esetén az oldal automatikusa lekicsinyíti, hogy a kereten belül legyen.)
Ennél a képnél fontos, hogy illeszkedjen az oldal világába, így elsősorban "fantasy" és "medieval" kulcsszavakkal érdemes keresni képet. (Egy valós ember képét, a feltűnően animés és pixeles játékokból vett képeket sajnos nem fogadhatjuk el.) Ha teljes páncélzatban van az nem hátrány, mivel külön leírhatod a karaktered kinézetét is.

Név: karaktered neve (lehetőleg ez legyen a neved a felhasználói neved is, de amennyiben nem egyeznek, akármikor képes vagy átnevezni magadat a pofilon belül)
Nem: férfi/nő/semleges (egyes szörnyek semleges nemmel rendelkeznek)
Faj: milyen fajba tartozik a karaktered. A fajokról részletesebben ide kattintva olvashatsz.
Kaszt: milyen kasztba tartozik a karaktered. A kasztokról részletesebben ide kattintva olvashatsz.
Szövetség: amennyiben a karaktered kezdéskor már egy szövetség tagja (az előtörténetben érdemes részletezni hogyan csatlakozott oda) akkor írd ide a szövetség nevét. Ha a karakter nem egy szövetség tagja, akkor ezt a lépést ki lehet hagyni. A szövetségekről részletesebben ide kattintva olvashatsz.

Kinézet: A karaktered kinézetéről szóló leírás. A karaktered magassága, testfelépítése, arca, hajának, szemének színe...stb. Milyen ruhákban jár, amikor nem páncélban van. Annyi a kikötés csupán, hogy illeszkedjen az avatárhoz.

Személyiség: A karaktered személyisége dióhéjban. Érdemes nem túlságosan részletezni, hogy szabadabb legyen számodra a játék, elég csak nagy vonalakban leírni jellemét.

Előtörténet: Az előtörténet megkezdése előtt nagyon ajánljuk az első lépések végigkövetését, hogy nagyjából képben legyen a karakter a világgal kapcsolatban. Itt a karaktered múltjára vagyunk kíváncsiak, még akkor is ha többnyire eseménytelen. Születési körülményei, fiatalkora, eddigi élete, tapasztalatai. Jó történeteket szülhet például, ha egy történetet találsz ki a kasztja köré, hogyan lett lovag vagy éppen varázsló. Rád van bízva mit írsz ide, de egy minimális 400 szavas terjedelmet elvárunk.

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum