Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Magánkalandok ismertetője

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Magánkalandok ismertetője on Tue Jul 05, 2016 3:06 pm

Nito

avatar
Admin
A magánkalandok olyan egyszemélyes kalandok, amiket elejétől a végéig te írsz meg. Többféle magánkaland lehetőség van, amik jelenleg a következőek:

  • Sima magánkaland
    Meglévő helyszíneken zajló történet, ami vagy csak egy szimpla kaland vagy a karakter történetszálát mozgatja előre. Ezek komplett vagy részekre bontott történetek lehetnek. Minden egyes történet, vagy részlet 800 szónyi terjedelem fölött jutalmazható lelkekkel. Minden külön történetnek új témát kell nyitni, de egy adott történet folytatását ugyanazon témában hozzászólásként érdemes folytatni a kavarodások elkerülése végett.
  • Tekercs megfejtés
    Egy elfeledett tekercs megfejtésével való megpróbálkozás. Ez a kaland teljesen játékon belüli kell legyen, tehát részletes történetet igényel. Sikeres megfejtések esetén megnyílik a tekercsben lévő tudás és sok lélek jutalmában részesül a megfejtő, sikertelen megfejtés esetén, de szép, részletes próbálkozás esetén kisebb lélekjutalom jár. Ezeknek külön megnyitott témájuk van, ahol válaszokkal lehet megpróbálkozni a tekercs megfejtésével. Természetesen többen is összedolgozhatnak ezeken.

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum