Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Cedric Au'berran

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Cedric Au'berran on Sat Jul 09, 2016 1:49 pm

Név: Cedric Au'berran
Nem: Férfi
Faj: Ember
Kaszt: Hírnök
Szövetség: A Sárkány Útja

Szint: 1.
Lelkek: 0 lélek

Kinézet: Száznyolcvan centiméter magas, hatvanhat kilogramm tömegű, vékony fiatalember. Korához és neméhez mérten gyengének mondható, de ez nem azt jelenti, hogy nem képes megvédeni magát. Végtagjain, és testének többi részén még csak kezdetleges izmok prosperálnak, de ő nem is az a fajta ember, aki az erejére támaszkodna. Bőre hófehér, érintésre hamvas érzést kelt. Nincs rajta fizikai munka által szerzett bőrkeménykedés, vagy heg. Ez arra utalhat, hogy nem a munkás rétegből lépett elő, és jelenlegi alkatát is magánedzésekből szerezte. Haja a vörös árnyalatainak széles skáláján mozog, az évszaktól vagy az időjárástól függően. Megfelelő mennyiségű napsütés esetén inkább vörösesszőkének, míg sötétebb napokon inkább vörösesbarnának mondható. Jól fésült, gondosan ápolt sörényére sosem lehet panasz. Szempárja kékeslilás árnyalatúnak mondható, nagy ritkán észlelhető benne ezüstös csillogás. Hétköznapokban a ruházata tükrözi származásának tényét, tiszta és gondosan megmunkált bőr-, selyem-, és pamutmunkák találhatóak rajta. Ez mind igaz csizmájára, kesztyűjére, vagy pedig a kabátjára. Néhol családjához illően különös motívumok is megjelennek, főként a ruhadarabok, kiegészítők szegélyén. Páncélzata tiszta, többnyire ezüstös csillogású, ám látszik rajta, hogy nem a legjobb minőségű munkák közül való. Ez sajnos hamar elárulja hősünkről, hogy még friss hús a háborúzás világában, de talán idővel.. ez is változni fog. Testtartása, és mozgása könnyed, gyakran felfogható akár nőies mozgásnak is, ám ez inkább a túlzottan belérögzult nemesi tolerancia. Arca különösnek mondható, hiszen bár gyakran elejt egy-egy kedves mosolyt, szemében mégis látszik az a bizonyos mély érzelmi és intellektuális magasság, mely sokakban félelmet kelthet. És talán.. van is e mögött a dolog mögött igazság, és alapozott indíték.

Személyiség: Első pillanatokban is hamar le lehet vonni, hogy egy tanult, jómodorú és illemtudó férfiről van szó. Sokaknak szimpatikus lehet a folyamatos tiszteletnyilvánítás, és a végtelen udvariasság, ám ennek ellenére szemet is szúrhat a mértéktelen arrogancia. Remek vezetőképességekkel született, és nagyon jól képes átlátni a dolgokat, ám mégis jobban preferálja a háttérben mozgolódást. Bár alapvetően egy kedves, és segítőkész embernek tűnhet, gyakran észre lehet venni, hogy ez igencsak a felszín, és az óceán mélye sokkal nagyobb titkokat, és áthatóbb jellemet rejteget a kíváncsiskodó szemek elől. Mindenesetre a fiatalember alaptermészete egyéni stílustól függően lehet kellemes, és irritáló is. Ha valaki nem őrül bele abba, hogy csak a felszínen tapogathat, és nem ereszkedhet mélyebb vizekre, akkor egészen jól el lehet vele lenni, bár vannak akiket zavar ha nem tudják mire megy ki a színjátszás és az alakítás. Nagy talányokat tartogat, és egyelőre még távolról sem lehet sejteni, hogy az identitása a jó vagy a gonosz felé húz inkább, de talán.. addig biztonságos, míg ezt a misztériumot meghagyjuk misztériumnak.

Képességek:


 • Gyors gyógyítás
  Gyorsan, de keveset gyógyít célpontjának sebein. Érintkezés szükséges.
  Szükséges képzettség: 2


Felszerelések:


 • A hírnök lándzsája
  (Hordhatja: Zsoldos, Harcos, Hírnök)
  Szükséges képzettség: 3
  Szükséges erő: 1 (kétkezes), 2 (egykezes)
  Súly: 2
  Sebzés: 3 (Páncél ellen)
  A hírnök lándzsája egy nagyon gondosan elkészített fegyver, minek célja, hogy küldetésén végigkísérje használóját.

 • Címertelen pajzs
  (Hordhatja: Lovag, Zsoldos, Hírnök)
  Szükséges képzettség: 1
  Szükséges erő: 1 (kétkezes), 3 (egykezes)
  Súly: 2
  Sebzés: 1 (Páncél ellen)
  Páncél: 3
  A címertelen pajzsot azok hordják, akik sehová sem tartoznak, saját útjukat járják.

 • A hírnök harangja
  (Hordhatja: Hírnök, Pap)
  Szükséges képzettség: 2
  Áldás limit: 2
  Súly: 1
  Sebzés: 1 (Páncél ellen)
  A hírnök harangja nem szól sokszor, de amikor szól, akkor győzelemre juttatja használóját.

 • A hírnök sisakja
  (Kategória: Nehéz páncél)
  Súly: 2
  Páncél: 2
  A hírnök sisakja jó védelmet nyújt, azonban rengeteg gyenge pontja van.

 • A hírnök vértje
  (Kategória: Nehéz páncél)
  Súly: 2
  Páncél: 3
  A hírnök vértjén a páncél a felsőtesten és a vállakon koncentrálódik, a hírnök gyomrát alig védve.

 • Lovagi lábbeli
  (Kategória: Nehéz páncél)
  Súly: 2
  Páncél: 2
  A lovagnak a lábbelije az egyetlen felszerelés ami nincs tömény páncélból és sokak szerint az egyetlen sebezhető pontja is.

 • Sárkány amulett
  Súly: 0
  A sárkány útja követőinek az amulettje. Érdemes rejtve tartani. Birtokosa képes megérteni a sárkányok nyelvét.


Lélek tranzakciók:
- Gyors gyógyítás - 10 lélek

Napló: -

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum