Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Deywara Nima

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Deywara Nima on Sat Jul 09, 2016 2:43 pm

Név: Deywara Nima
Nem:
Faj: Szörny
Kaszt: Varázsló
Szövetség: jelenleg nincs


Jellem:
Csendes, méricskélő az idegenekkel szemben. Akik szórakoztatják, jobb kedvre derítik, azokkal kevésbé távolságtartó. Az emberek, és semmilyen más élőlény iránt nem érez szánalmat, sajnálatot, együttérzést, de ezt nem mutatja ki általában, hanem az elvárt módon, megjátszottan viselkedik mások közelében. Ha egyedül van, gyakran beszél magában, hangosan kimondja véleményét, de arcán nem játszik érzelem. Beszéde ilyenkor hangsúlytalan, kisugárzása rideg, mint egy hüllőé. Egyetlen valakit szeret igazán, az eltűnt Haasrilt, viszont az iránta érzett hűség nem akadályozza a testi élvezetek másokkal való kiélésében.

Kinézet:
Emberi: fekete haj keretezi kissé csontos arcát. Határozott, éles tekintetű barna szemei nyugodtságot árasztanak. Ajkai teltek, orra kicsi lapos. Teste hosszú, kecses, bőre hibátlan, fehér és sima, mintha tegnap született volna. Nyaka aprányit hosszabb, mint általában egy embernek, de nem igazán feltűnő. 190 centiméter magas, hatvan kilós.
Szörny: Testét zöld pikkelyek borítják, melyek a hátán keményebbek, míg álltól az ágyékig puhábbak. Nyaka hosszabb, könnyebben hajlik mint emberként. Feje kígyószerűen megnyúlt, haja és füle nincs. Nyelve kétágú.

Szörny jellemzők:
Alapvetően szörny kinézete van, azonban képes emberi alakot felvenni. Ezt úgy képes elérni, ha elfogyaszt egy embert. Ilyenkor teste az elfogyasztott húst és bőrt felhasználva képes visszaszorítani az alapvető, kígyószerű alakot, és megpróbálja a bevitt nyersanyaggal rekonstruálni korábbi, emberi kinézetét. Ehhez egy felnőtt teste szükséges, egy gyermeken ugyanis nincs elég hús és bőr ennek megvalósításához.
Ez csupán egy ideiglenes állapot, ha nem fogyaszt időben újabb testet, akkor fokozatosan eredeti kinézete kezd előtérbe kerülni. Eleinte emberi bőre kezd nyálkásodni, amit végül levedlik magáról, illetve nyelve kétágúvá oszlik. Feje később kezd szörnyszerű lenni, mivel a csontok visszaépülése nehezebb. Az emberi alakot néhány napig képes megtartani, majd a visszaalakulási folyamat nagyjából egy hétig tart.

Állandó szörnyszerű tulajdonságai azonban megmaradnak emberi formában is: Hosszú körmei élesek és kemények, ezek csupán erősödnek a szörny alakkor. Szeme kígyószerűen vágott, viszont ezt egy hártya képes elfedni, ami emberszem látszatát kelti. Ha ez a szemére van húzva, annyit érzékel vele, mint egy ember. Szemfogai esetében a látszat csal, hosszabbak, mint az embereké, azonban vissza lehet őket húzni az ínybe. Hegyesebb a végük, hogy könnyebben  átszakíthassák a bőrt. A foga tövében idegméreg termelődik, amit harapással juttathat az áldozatba.
Kígyószerű adottságok: fizikailag erősebb egy nőnél, egy jól edzett harcos szintjén van. Teste hajlékony, szűkös helyekre könnyen bepréseli magát. Szaglása kifejezetten fejlett, nyelvének kinyújtásával a szagok lapján képes tájékozódni, akár egy „harmadik szemmel”. A talaj rezgéseit mezítláb kifinomultan érzékeli.

Előtörténet:
Deywara Nima nemesi családban született, leányévei szinte problémamentesen teltek. Szülei igyekeztek megóvni a világ borzalmaitól, mindentől féltették, mivel ő volt egyetlen gyermekük. Azonban, ahogy ilyen esetekben lenni szokott, a fiatal nem viselte el a túlzott óvást, és ahogy tőle tellett, lázadozott ellene, kereste a bajt. Megszökött otthonról
Egyetlen dologban értettek egyet szüleivel, a mágikus oktatásban. Ám míg a szülők szeme előtt a tehetséggondozás és a fényes jövő lebegett, addig Deywara előtt az őt oktató mágus képe, aki iránt szerelmet érzett. Nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, a lány képességei igen gyengék, és megfelelő adottság híján sosem lesz belőle a mágia szakavatott alkalmazója. Viszont ezt nem árulták el a szülőknek, ugyanis Haasril, a varázsló viszonozta Deywara közeledését, és minél többi időt szeretett volna tölteni vele.
Haasril céljai ismeretlenek voltak a lány számára, bár tudta, hogy valami után kutat a férfi, nem csupán egyszerű mágia-oktató. Sötét titkokat keresett, és állatokon hajtott végre kegyetlen kísérleteket, ismeretlen okokból. Deywara visszafogva kíváncsiságát támogatta Haasrilt, és mikor a férfi elcsüggedt a sikertelenségtől, Deywara biztatása volt az, ami ismét erőt adott neki. Így teltek a hónapok és az évek.
Majd Haasril eltűnt. Deywara kétségbeesetten kereste, bejárta a várost, de a férfinek hűlt nyoma volt. Hogy megtalálja, esetleges nyomok reményében elővette Haasril hátrahagyott iratait, melyekhez korábban nem ért soha. Ekkor kezdet képet kapni arról, mi után kutatott kedvese, és a megtalált leírások elhintették, merre lehet. Ahelyett hogy elborzadva maga mögött hagyta volna a férfi emlékét mindenestül, úgy határozott, megkeresi.
A város alatti csatornákban kóborolva töltötte az elkövetkezendő napokat, és olyan zugokra lelt, melyek létezéséről már mindenki elfeledkezett. Családja halottnak hitte, oly hosszú ideje járta a sötét labirintusokat, csakhogy megtalálhassa a varázslót.
Végül, hosszú napok múlva, rongyos ruhában és piszkosan, de előkerült. Elégedettnek tűnt és nyugodtnak, azonban ha arról kérdezték, merre járt, mi történt, nem adott kielégítő választ. Átvette az eltűnt Haasril helyét, mint egykori tanítványa, de senkinek nem tűnt fel az éveken át rejtegetett titok, miszerint nincs tehetsége a varázsláshoz; ugyanis mióta odalentről visszatért, többé már nem okoztak számára gondot a tanult praktikák gyakorlatba ültetései.
Szülei büszkék voltak nővé cseperedett lányukra – nem tudva, valójában mi történhetett. Deywara ezután gyakran járt le a város alá, alkalmanként napokig nem látták. Végül mindig felbukkant, és nem szolgált magyarázattal, merre barangolt.
--
A város utcáit néha, éjszaka egy csuklyás alak járja. Csöndben, szinte kúszik az árnyékok között. Ha áldozatra bukkan, eltereli azt a kíváncsi szemek elől, hogy nyugodtan végezhessen vele. Pikkelyes testét csupán előttük fedi fel, de mire felfoghatnák, mit is látnak, elorozzák lelküket. Majd az alak a holttestet levonszolja a legközelebbi csatornanyíláson. Sokkal később pedig előbukkan egy nő odalentről, mintha mi sem történt volna.

View user profile

2 Re: Deywara Nima on Sat Jul 09, 2016 2:56 pm

Nito

avatar
Admin
Kedves Deywara!
Nagyon ssszép előtörténet volt, tetszett a benne lévő rejtély, bár igazán kíváncsi vagyok mik is voltak Haasril irataiban. Egyik áldozatod vagy talán éppen Haasril felszerelését örökölted, megtanított három varázslatra vagy átokra, 10 lelked maradt hátra az éjszakákból továbbra 12 pont amit ide kattintva oszthatsz el. Ne felejts el adatlapot késszíteni és bár egy szövetséghez sem csatlakoztál, lélekvágyad kielégítéséhez kalandra jelentkezni.

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum