Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Deywara Nima

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Deywara Nima on Sat Jul 09, 2016 4:34 pm

Név: Deywara Nima
Nem:
Faj: Szörny
Kaszt: Varázsló
Szövetség: jelenleg nincs

Szint: 1
Lelkek:10

Jellem:
Csendes, méricskélő az idegenekkel szemben. Akik szórakoztatják, jobb kedvre derítik, azokkal kevésbé távolságtartó. Az emberek, és semmilyen más élőlény iránt nem érez szánalmat, sajnálatot, együttérzést, de ezt nem mutatja ki általában, hanem az elvárt módon, megjátszottan viselkedik mások közelében. Ha egyedül van, gyakran beszél magában, hangosan kimondja véleményét, de arcán nem játszik érzelem. Beszéde ilyenkor hangsúlytalan, kisugárzása rideg, mint egy hüllőé. Egyetlen valakit szeret igazán, az eltűnt Haasrilt, viszont az iránta érzett hűség nem akadályozza a testi élvezetek másokkal való kiélésében.

Kinézet:
Emberi: fekete haj keretezi kissé csontos arcát. Határozott, éles tekintetű barna szemei nyugodtságot árasztanak. Ajkai teltek, orra kicsi lapos. Teste hosszú, kecses, bőre hibátlan, fehér és sima, mintha tegnap született volna. Nyaka aprányit hosszabb, mint általában egy embernek, de nem igazán feltűnő. 190 centiméter magas, hatvan kilós.
Szörny: Testét zöld pikkelyek borítják, melyek a hátán keményebbek, míg álltól az ágyékig puhábbak. Nyaka hosszabb, könnyebben hajlik mint emberként. Feje kígyószerűen megnyúlt, haja és füle nincs. Nyelve kétágú.

Szörny jellemzők:
Alapvetően szörny kinézete van, azonban képes emberi alakot felvenni. Ezt úgy képes elérni, ha elfogyaszt egy embert. Ilyenkor teste az elfogyasztott húst és bőrt felhasználva képes visszaszorítani az alapvető, kígyószerű alakot, és megpróbálja a bevitt nyersanyaggal rekonstruálni korábbi, emberi kinézetét. Ehhez egy felnőtt teste szükséges, egy gyermeken ugyanis nincs elég hús és bőr ennek megvalósításához.
Ez csupán egy ideiglenes állapot, ha nem fogyaszt időben újabb testet, akkor fokozatosan eredeti kinézete kezd előtérbe kerülni. Eleinte emberi bőre kezd nyálkásodni, amit végül levedlik magáról, illetve nyelve kétágúvá oszlik. Feje később kezd szörnyszerű lenni, mivel a csontok visszaépülése nehezebb. Az emberi alakot néhány napig képes megtartani, majd a visszaalakulási folyamat nagyjából egy hétig tart.

Állandó szörnyszerű tulajdonságai azonban megmaradnak emberi formában is: Hosszú körmei élesek és kemények, ezek csupán erősödnek a szörny alakkor. Szeme kígyószerűen vágott, viszont ezt egy hártya képes elfedni, ami emberszem látszatát kelti. Ha ez a szemére van húzva, annyit érzékel vele, mint egy ember. Szemfogai esetében a látszat csal, hosszabbak, mint az embereké, azonban vissza lehet őket húzni az ínybe. Hegyesebb a végük, hogy könnyebben  átszakíthassák a bőrt. A foga tövében idegméreg termelődik, amit harapással juttathat az áldozatba.
Kígyószerű adottságok: fizikailag erősebb egy nőnél, egy jól edzett harcos szintjén van. Teste hajlékony, szűkös helyekre könnyen bepréseli magát. Szaglása kifejezetten fejlett, nyelvének kinyújtásával a szagok lapján képes tájékozódni, akár egy „harmadik szemmel”. A talaj rezgéseit mezítláb kifinomultan érzékeli.

Képességek:


 • Vakítás - Átok
  Öt másodpercre teljesen elvakítja a célpontot.
  Szükséges képzettség: 3
  Ár: 30 lélek, kezdésnek választható


  Sötét gondolatok - Átok
 • A célpontot megpróbálja hallucinációkkal az őrületbe kergetni. Maximum egy percig tartható fent és folyamatos koncentrációt igényel
  Szükséges képzettség: 4
  Ár: 20 lélek, kezdésnek választható


 • Léleknyíl - Varázslat
  Egy kék nyilat lő ki a bot végéből, ami sebzés után eltűnik.
  Szükséges képzettség: 5
  Ár: 40 lélek, kezdésnek választható


Felszerelés:


 • Talizmán
  (Hordhatja: Varázsló)
  Szükséges képzettség: 3
  Varázslat limit: 3
  Súly: 1
  Sebzés: 1 (Páncél ellen)
  Az átkok szórásához használt fegyver.


 • Varázsló kapucni
  (Kategória: Ruha)
  Súly: 1
  Páncél: 0
  Gyakorlati haszna nem sok, azonban sok varázsló hordja, hogy valamennyire elfedje arcát.


 • Varázsló palást
  (Kategória: Ruha)
  Súly: 1
  Páncél: 0
  A varázsló palástja 1-el megnöveli viselője képzettségét.


 • Bőrkesztyű
  (Kategória: Könnyű páncél)
  Súly: 1
  Páncél: 1
  A bőrkesztyű megvédi a használója kezét és kényelmes benne a fegyverforgatás is.


 • Egyszerű nadrág
  (Kategória: Ruha)
  Súly: 1
  Páncél: 0
  Bár harci védelmet nem nyújt, a nadrág és a cipő megvédi a vándorokat útjuk során.


Felszerelések súlya: 5

Lélek tranzakciók: -
Napló: -

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum