Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Sir Ookami eljegyzési gyűrűi

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Sir Ookami eljegyzési gyűrűi on Sun Jul 10, 2016 6:52 pm

Tárgy pályázat tárgya: 2 db gyűrű [/size]
A gyűrűk lényege az hogy 1-1 nemhez kapcsolódnak .
Tehát ha egy férfi nemű karakter veszi fel a női karakternek szánt gyűrűt akkor a gyűrű tulajdonságának az ellenkezőjét fogja tapasztalni. Ám ha mind a 2 gyűrű birtokában van az ember és össze is tudja őket rakni amit az adott karakternek az értelmisége fogja meghatározni akkor már nem fog számítani a neme a karakternek. Továbbá ha a 2 gyűrű össze van rakva akkor megkapja a 2 gyűrű tulajdonságát plusz egy harmadikat is . A külön működésükről egyenlőre ennyit.Az előrelátó Sir (Férfi) gyűrű tulajdonságai és leírása,legendája:

 • Súlya:0,5 súly


 • Használói: Lovagok,Tolvajok,Varázslók,Zsoldosok,Hírnökök,Harcosok


 • A képessége: Egy nap egyszer ha harcba kerül a viselője akkor 1 lépését előre tudhatja az ellenfelének legyen az élő vagy holt(ide a szörnyek is bele tartoznak) (itt kivételt képeznek a fél istenek náluk nem biztos az hogy a következő lépést látja majd lehet ,hogy csak egy ötletet ami megfordult az ellenfél fejében),ha több ellenféllel küzd a viselő akkor a többi ellenfél lépéseit is tudni fogja előre.


 • Legendája:Mikor még én Sir Ookami a Tolvaj a kazamaták urainak dolgoztam mint informátor elég sok információhoz kellett az ügyesség és a jó beszéd bár mennyivel könnyebb elvegyülni ha tudjuk mit akar az ember előre mondani nem ? A gyűrűm a kazamaták mélyén hagyhattam el egy sikeres menekülés közben. Bár a gyűrűm ott maradt én viszont túl éltem . Ez volt az a gyűrű amit az igaz szerelmemtől kaptam mikor eljegyeztük egymást és mielőtt még megölték ártatlan szerelmemet.

A Legyengült hajadon (női) gyűrű tulajdonságai és leírása,legendája:

 • Súlya:0,50 súly


 • Használói: (Ügyetlen) Tolvajok,Mágusok,minden karakter akik sok élet vesztést szenvedhetnek el könnyen.


 • Képessége: Egy nap egyszer ha a viselő (lehet bármilyen fajú) halálos sebet kapna akkor egyszer megmenti és teljesen helyre állítja az egészségét .


 • Legendája:Sir Ookami szerencsétlenül járt szerelmének eljegyzési gyűrűje mely még mindig a gyűrűs ujján van szegény lánynak ki hollow ként tengődik valahol ...

Ha a gyűrű össze van rakva akkor a neve : Sir Ookami eljegyzési gyűrűi

 • Súlya: 1 súly


 • Használói: Bármely kaszt és nem.


 • Képessége: Az előző két gyűrű képessége és egy plusz amit napi egyszer lehet bevetni fél percre megállítja az időt de a viselő tud mozogni (ideális minden kasztnak) sebet tud ejteni de viszont súlyosat nem (kivétel ha a képzettsége eléri a 20 as szintet mert akkor tudhat mélyebb sebet is ejteni) (a fél istenekre is hat )(a varázslatok megragadnak a levegőben szóval lehet varázsolni de addig amíg le nem jár az idő megállítása addig nem mozdul el a varázslat ).


 • Random szöveg hozzá:Mikor két szerelmes egymásra talál akkor mindent elsöprő erővel fognak ragaszkodni egymáshoz és szét szakíthatatlanok lesznek .

View user profile

2 Re: Sir Ookami eljegyzési gyűrűi on Mon Jul 11, 2016 12:39 am

Nito

avatar
Admin
Az első gyűrűnél nagyon nem tetszik a gondolatolvasás része. Helyette talán érdemesebb lenne azt, hogy egy támadás erejéig megnőnek a reflexei a viselőjének. Így majdnem olyan, mintha előre látná amit a másik tesz, de mégsem. Boldog nap

A második gyűrűnél is kicsit sokallom ezt a hatást. Legyen inkább az, hogy egy nap egyszer megállít egy halálos vérzést vagy megtisztít egy sebet valamilyen méregtől.

Az eljegyzési gyűrűknél szerintem az első részt hanyagoljuk, legyen helyette inkább az, hogy a viselő körüli két méteres körzetben az éppen repülő varázslatok megfagynak a levegőben öt másodpercre.

Ha akármelyik módosítás nem tetszene, akkor jelezheted nyugodtan és folytathatjuk a tárgyak alakítgatását mindaddig amíg mindkettőnknek meg nem felelnek.

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

3 Re: Sir Ookami eljegyzési gyűrűi on Mon Jul 11, 2016 1:53 am

hmmmm nem is rosszak balansznak bár sztem ne csak a varázslatok hanem a nyilak is fagyjanak meg és az eldobható tárgyak is viselkedhetnének így pl dobó tőr bomba stb és akkor sztem már jó is , bár az első gyűrűnél akko a nevet megváltoztatom és akkor op Boldog nap a 2 . pedig hmmmm nem is tudom legyen inkább annyi ha lemegy teljesen a hp-d napi egyszer vissza töltve megment de nem vesz le semmilyen de buffot ok? mert így ha vérzés megölne akkor még lehet esélyed egyszer túl élni és az végül is olyan mint amit te mondtál de még sem Boldog nap így az én írói ötletem is benne lenne Boldog nap

View user profile

4 Re: Sir Ookami eljegyzési gyűrűi on Mon Jul 11, 2016 1:08 pm

Nito

avatar
Admin
Igazából nincs "HP" az oldalon és szerintem a napi 1 halhatatlanság túlságosan is erős.

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

5 Re: Sir Ookami eljegyzési gyűrűi on Mon Jul 11, 2016 6:50 pm

hmmm igazad van akkor amit te mondtál.

View user profile

6 Re: Sir Ookami eljegyzési gyűrűi on Mon Jul 11, 2016 8:18 pm

Nito

avatar
Admin
Az előrelátó Sir
(Kategória: Gyűrű)
Súly: 0,5
Egy nap egyszer ha harcba kerül a viselője akkor egy ellenséges támadás erejéig megnőnek a reflexei és jó eséllyel ki tudja kerülni azt. Csak férfiakon működik.

A legyengült hajadon
(Kategória: Gyűrű)
Súly: 0,5
Egy nap egyszer megállít egy halálos vérzést vagy megtisztít egy sebet valamilyen méregtől. Csak nőkön működik.

Sir Ookami eljegyzési gyűrűi
(Kategória: Gyűrű)
Súly: 1
Egy nap egyszer a viselő körüli két méteres körzetben az éppen repülő varázslatok és tárgyak (pl. nyilak) megfagynak a levegőben öt másodpercre, megtisztít egy sebet és megnöveli a használójának reflexeit egy felé érkező támadás erejéig. Csak Az előrelátó Sir és A legyengült hajadon kombinálásával hozható létre.

Bekerültek. Mosolygós nap

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum