Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

A Kék Fantomok

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 A Kék Fantomok on Mon Jul 04, 2016 1:00 am

Nito

avatar
Admin
A Kék Fantomok

A kék fantomok azok szövetsége, akik hajlandóak mindig és minden esetben az emberek védelmére szorulni Gwyn neve alatt, akit az igaz vezetőjüknek hisznek, ki majd egyszer vissza fog térni közéjük és leül a megüresedett trónba.

A kék fantomok legfőképpen lovagokból állnak és ők felelősek a lovagok kiképzéséért is. A szövetséghez való csatlakozáshoz a karakternek be kell nyújtania egy igényt rá és várnia, hogy behívassák. Az elfogadott személyek letesznek egy esküt és megfogadják, hogy védelmezni fogják Anor Londot és az embereket, akár életük árán is.

Csak emberek és hollowok csatlakozhatnak.

Hierarchia

A Kék Fantomok élén szerintük az igaz király, Gywin áll. Hollétéről semmit sem tudni, valójában még sosem látták őt, de az ő neve alatt őrzik Lordrant és Anor Londo kastélyát a kék fantomok.

A kék fantomok öt vezetőjét a Kék Védelmezőknek hívják. A jelenlegi védelmezők Bátor Saulden, Fiatal Targray, Astorai Anri, Néma Horace és Yorshka.

A Kék Fantomok lovagjai és tagjai között nincs megkülönböztetés. Megesik, hogy kisebb körök alakulnak ki, de közös céljuk elérése érdekében próbálják megszüntetni a belső versengést.

Amulett és bónuszok

Fantom amulett
Súly: 0
A viselője képes fantommá változni és fantomként egy segítségre szorult emberhez teleportálni. (Csak akkor, ha a kék fantomok tagja is.)

A Kék Fantomokat világszerte tisztelik, így amulettjük segítségével belépést kaphatnak oda is, ahova átlagember nem.

Az eskü letétele után megkapják a szövetségük amulettjét, ami segítségével képesek tényleges fantommá változni. Fantomként egy bajbajutott emberhez tudnak teleportálni (az amulett képes észlelni a zavartan lángoló tüzet az emberekben) és segíteni neki. Ilyenkor szellemként minden fegyverük feleannyit sebez (felfelé kerekítve) és minden páncéljuk feleannyit véd (felfelé kerekítve), viszont halálkor csak visszatérnek emberformában oda, ahonnan elteleportáltak. A kék fantomok így olyan kalandokra is képesek visszatérni (maximum egyszer), ahol meghaltak.

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum