Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Rövid ismertető

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Rövid ismertető on Sat Jul 02, 2016 12:50 am

Nito

avatar
Admin
Az ismert világnak vége. A háború beborította az eget és a földet, kietlen pusztasággá változtatva a mindenséget. Ám eme csata közepette új láng gyúlt, a jövő lángja mely szebb idők ígéretével kecsegtetett s mely megváltoztatta a világot.
Az emberek kétségbeesetten keresték a megváltást, egy vezetőt mely összekovácsolja a népeket. A királyi család eltűnt, a 4 hős elhagyta posztját s az uruk nélkül maradt lovagok szétszéledtek és pusztulást hoznak a világra amerre csak járnak.
Élet és halál elvesztette jelentőségét és csupán egyetlen dolog maradt, a tűz. Mindent a tűz uralt, az élet lángja, mely köré épült a gigantikus kastély, Anor Londo. Ez a kastély és az ezt körülvevő város lett az emberiség legnagyobb bástyája. S körülötte semmi más csak az ismeretlen. Nincs ember ki tudná mi van odakint, nincs térkép, melyen egyetlen domborzat is biztos lenne. Nincs semmi csak a kétely és a bizonytalanság.
Ez egy új kor, az eleven láng őrzőinek kora, hol csak a legbátrabbak léphetnek elő a lélektelenek homályából a fénybe, hogy nevüket örökre belevéssék Lordran birodalmának történelmébe.
Ez a felfedező hősök kora.

(Ne felejtsd, ahhoz, hogy teljes képet kapj a világról a legendák, szövetségek és anor londo ranglétrájának leírását is érdemes elolvasni.)

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum