Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Arnold Jäger és társa

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Arnold Jäger és társa on Sun Jul 31, 2016 1:27 pm

Név: Arnold Jäger
Nem: férfi
Faj: Ember:
Kaszt: Lovag
Szövetség: A napfény harcosai

Szint: 1.
Lelkek: 10

Kinézet:
Átlagos magasságú, ám jó nagydarab ember. Izmos karjai, széles válla és bikanyaka, no meg cölöpszerű lábai mind arról árulkodnak, hogy fizikai erőnek nincs híján. Arca is markáns, erős vonásokkal áldották meg az istenek. Szemei sötétbarna színűek. Haja sötét színű és egészen rövidre van vágva. Arca enyhén borostás. Ha nem a páncélját viseli, akkor kemény bőr mellényt, homokszínű tunikát és barna színű berhét visel. Lábait pedig bakanccsal takarta el. Itt-ott látszanak rajta a tanuló évek alatt összeszedett hegek.

Jellem:
Egyenes embernek tartja magát, aki minden körülmények között igazat mond és tartja magát az adott szavához. A becsülete többet jelent számára, mint az élete. Választott szövetségéhez a végsőkig hű marad és annak elvei szerint él. Segíti a szegényeket és az elesetteket és védelmezi a gyengéket.
Leginkább társaságban érzi jól magát, sosem volt magányos farkas. Így könnyen köt barátságokat és könnyen is szóba elegyedik másokkal. Szereti, ha mosolyognak körülötte és boldogak a körülötte lévők, így általában ő maga is sokat mosolyog. A legsötétebb helyzetekben megtud ereszteni egy-egy meleg mosolyt, csak hogy bátorítsa társait.
Ami viszont néha hátrányára válik, hogy túl könnyen megbízik másokban. Nem épp gyanakvó fajta, így ezt néhányan ki is használhatják nála. No meg, hogy nem hajlandó senkit sem hátba döfni. Ilyen aljasságra sosem vetemedik, még ha mások ezt is tanácsolják neki.

Felszerelések: Napfény pajzs; Rövid kard; Lovagi sisak; Lovagi vért; Lovagi páncélkesztyű; Lovagi lábbeli

Lélek tranzakciók: -

Napló(k): -

Egyéb:
Njk társ


Név: Orvel Steck
Nem: férfi
Faj: Ember
Kaszt: Pap

Szint: 1.
Lelkek: 0

Képességek:
Gyors gyógyítás
Isteni akarat áldása

Felszerelés:
Buzogány; Papok harangja; Pap ruházat; Lovagi páncélkesztyű; Lovagi lábbeli

Pontok:
Képzettség: 5 (1+4)
Erő: 3 (1+2)
Kitartás: 6 (1+5)
Ellenállás: 2 (1+1)

Jellem:
Arnolddal még nem régen találkoztak, így a lovag még nem igazán ismeri. Ettől függetlenül jól kijönnek egymással és úgy érzik, képesek lesznek egymás mellett harcolni és kiállni a zarándoklat alatt.
Szigorú embernek tartja magát, aki tartja magát az elveihez. Nehezen bízik meg azokban, akik a szövetségen kívül élnek. Nehezen is áll velük szóba. Ez a többi papra hatványozott érvényes. Ám a szegényeken és elesetteken, legyenek akármelyik vallás hívei szívesen segít.

Kinézet:
Ő maga is igencsak masszív egy ember. Kicsivel magasabb, épp ezért nem annyira nagy termetű, mint Arnold. A medált mindig jól látható helyen hordja, így senki sem kételkedik benne, hogy kinek a hitét követi.
Öltözködésében szereti az egyszerű ruházatot, amik általában vörös és sárga színben virítanak.

//Ha szeretné elviheti egy vállalkozó kedvű egyén az njk-t//

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Similar topics

-

» Funny quotes

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum