Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Fajok

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Fajok on Sat Jul 02, 2016 1:39 am

Nito

avatar
Admin
Emberek"A motiváció tüze lángol minden egyes ember szemében."

Az emberek Gywin képére lettek alkotva és potenciáljuk messze a többi faj fölött van. Mondhatni, hogy az emberek uralják és védelmezik a Lordran világát. Egyes emberek mondása szerint mindenki, akiben van értelem emberként születik. Halálukkor hollowvá válnak. Játszható faj.

Hollowok"Mi majd meghalunk százszor, hogy nektek ne kelljen."

A hollowok bőre vagy elhalóban van vagy már teljesen csontig rothadt. (Hollowságuk idejétől függ.) A hollowok mind valaha emberek voltak, akik meghaltak és ilyen formában jöttek vissza. Minden halálukkal visszatérnek az élők közé, Anor Londo tüzénél. Azokat a hollowokat, akik a sárkányok oldalán elbukva eszüket és motivációjukat vesztették, de még az élők között vannak, élőholtaknak nevezik és a szörnyek közé sorolják. Játszható faj.

Szörnyek"Mindnek pusztulnia kell."

Ahány szörny annyi kinézet. A szörnyek iszonyat gyorsan szaporodnak és alakulnak át generációról generációra. Mindegyik szörny motivációja különbözhet, azonban a legtöbbjük foga csak lelkekre fáj és mindent megtesznek, hogy minél többet szerezzenek. Haláluk után a lelkük egy új test után kutat a buckában, ahol általában meg is találja régi testét, így éledve újra. A szörnyeket aktívan vadásszák. Játszható faj, de csak humanoidként.

Félistenek"Úgy néznek ki, mint mi, köztünk járnak, de erejük az istenekkel vetekszik."

Senki sem tudja hogyan jöttek közénk, de köztünk vannak. Erejük az istenekkel vetekszik, de testük emberi. Nem játszható faj, de félisten státusz később szerezhető.

Óriások"A háború sem tudta megölni őket, de az idő a pusztulásukat fogja hozni."

Az óriások egy ősi faj, akik mind a háború hatásaként jöttek világra. Bár életük hosszas, számuk egyre csökken, hiszen képtelenek a szaporodásra. Nem játszható faj.

Sárkányok"Nem léteznek többé. Mind meghalt."

A sárkányok uralták anno a világot, azonban mára mindet megölték. Nem játszható faj.

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum