Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Kasztok

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Kasztok on Sat Jul 02, 2016 12:23 pm

Nito

avatar
Admin
Lovag"Kardom és pajzsom védelmezi azokat, akik érdemesek rá."

A lovagokat általában a kötelességük hajtja. Nehéz páncélban, pajzzsal és egy fegyverrel (ami általában kard) láthatni őket. Kezdeti ajándékuk egy szövetségük címerével és egyedi képességével megáldott pajzs. A szövetség nélküli lovagok sima pajzzsal kezdenek. Lovagként csak emberek kezdhetnek, azonban hollowként is megtarthatják a kasztot.

Zsoldos"Mindennek ára van."

A zsoldosok általában lelkekért cserébe szállnak csatába azok oldalán, akik a legtöbbet ajánlják. Vannak akik hadseregekben szolgálnak és vannak akiknek a megbízásuk erkölcsi háttere is fontos, azonban a legtöbbjük a szörnyekhez hasonlóan csak követik a lelkeket. Akármilyen közelharci fegyvert viselhetnek és közepes vagy könnyű páncélt hordanak. Kétszer annyi lélekkel kezdenek, mint a többi kaszt. Zsoldosként emberek és hollowok kezdhetnek.

Harcos"Az én utam az erőben rejlik."

A harcosok általában mindenek felett az erőt tisztelik és kutatják. Egyesek megszállott szörnyvadászok, mások a félistenség tüzét keresik, ki-ki a saját céljainak érdekében. A harcosok között a pajzsok használata gyávaságnak számít, viszont szinte akármilyen közelharci fegyvert hordhatnak és közepes vagy könnyű nehézségű páncélt használnak. Kezdeti ajándékuk az Erő gyűrűje. Harcosként emberek, hollowok és szörnyek egyaránt kezdhetnek.

Hírnök"A küldetésem befejezem míg meg nem halok, újra és újra."

A hírnököket általában egy rájuk bízott vagy kitűzött küldetés hajtja és mindent megtesznek, hogy azt beteljesítsék. A küldetésük a legtöbb esetben egyéni érdekek fölött van (például világbéke) és az emberek és istenek egyaránt tisztelik ezt. A hírnökök közepes vagy nehéz páncélt hordanak, közelharci fegyvert viselnek és alapszinten jártasak a varázslás és áldások tudományában. Kezdeti ajándékuk nincs. Hírnökként emberek és hollowok kezdhetnek.

Tolvaj"A csaták a bábuknak van, én inkább leszek a bábmester."

A tolvajok nem a nyílt küzdelmeket preferálják és mindenek felett a saját érdekeiket szolgálják. A tolvajok könnyű páncélt hordanak, könnyű közelharci fegyvereket és távolsági fegyvereket használhatnak. Kezdeti ajándékuk egy Szerencsés érme, amivel befolyásolhatják egyetlen akció kimenetelét. Tolvajként emberek, hollowok és szörnyek egyaránt kezdhetnek.

Varázsló"A tudás nagyobb hatalommal áld meg, mint a legerősebb fegyver."

A varázslók általában a tudást hajszolják, legyen az a köztudatban elfogadott varázslatok világa vagy a tiltott átkoké. A varázslók könnyű páncélt vagy sima ruhát hordanak és fegyverük egy bot vagy egy talizmán. (Az előbbi a varázsláshoz az utóbbi az átkokhoz.) Kezdeti ajándékuk három ingyen megtanulható varázslat vagy átok vagy azok keveréke. Varázslóként emberek, hollowok és szörnyek egyaránt kezdhetnek.

Piromanta"A tűz életet ad és életet vesz el, minden a tűz körül forog."

A piromanták leginkább a varázslókhoz hasonlítanak, azonban varázslatok helyett a bennük lévő tüzet irányítják. Világszerte tisztelik és elismerik őket. A piromanták sima ruhát hordanak és egy egyedi kesztyűt. Halálukkor értékfosztott hollowvá válnak, azonban tudásukat ugyanúgy megtartják, csak használni nem tudják. Kezdeti ajándékuk három ingyen megtanulható tűzképesség. Piromantaként csak emberek kezdhetnek.

Pap"A fegyverem az istenek akarata."

A papok buzogánnyal, pajzzsal és haranggal rendelkeznek és általában egy felsőbb hatalmat szolgálnak. Áldás használnak, nehéz páncélt vagy sima ruhát hordanak. Mindenki ellenségük aki nem az ő hitüket követi. Kezdeti ajándékuk az isteni akarat áldása, ami minden életük során egyszer képes megmenteni őket a haláltól, de csak akkor, ha egész életük során hűségesek voltak istenükhöz. Papként emberek és hollowok kezdhetnek.

Értékfosztott"Hagyjatok aludni, nem akarok visszatérni ismét."

Az értékfosztottak olyan hollowok, akik értékeiket elvesztve céltalanul kóvályognak a világban a végleges halál megváltását vagy egy új célt kutatva. Nem használnak se páncélt és ruhájuk is teljesen egyszerű. Csak nagyon kevés közelharci fegyver közül választhatnak. Ezeket a hollowokat sokan keverik az élőholtakkal és ugyanúgy megtámadják. Kezdeti ajándékuk nincs. Értékfosztottként csak hollowok és szörnyek kezdhetnek.

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum