Dark Souls világán alapuló fórumos szerepjáték.


You are not connected. Please login or register

Történelem

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Történelem on Fri Jul 15, 2016 1:33 pm

Nito

avatar
Admin
Az idők kezdetén örök életű sárkányok lakták a világot, amit sűrű köd és sötétség borított. Egy nap azonban minden megváltozott, mert megjelent a tűz. Az ősi tűz korszakának nevezik ezt az időt, mikor az emberek és az istenek a világra jöttek. Vezetőjük, Gywin háborút indított a sárkányok ellen. A háborúban nem volt egyedül, de a villámai képesek voltak elpusztítani az addig sebezhetetlennek hitt sárkányok pikkelyeit.
A sárkányok elleni harcok hosszadalmasak és óriásiak voltak, hiszen egyik oldal sem akarta feladni a küzdelmet és a nyerni akarás tömérdek mellékhatással járt. A sárkányok szörnyeket hoztak oldalukra, az emberek pedig hollowokat és óriásokat. A sárkányok varázslatokkal próbálták visszatartani az embereket, míg azok áldásokkal és a tűz erejével vágtak vissza. A háború végére meggyengült és lebetegedett sárkányok végleges bukását azonban egyik társuk árulása okozta.
Seath, a Pikkelytelen volt az, aki Gywin oldalára állt és segített neki egytől-egyig elpusztítani a megmaradt sárkányokat. Az utolsó küzdelem Anor Londo hegyén zajlott, aminek végezetével Gywin és társai a lepihentek. Egy várost kezdtek építeni a tetején, amit a hegyről magáról neveztek el. A város közepén egy óriási kastélyt építettek Gywinnek, kit kikiáltottak királyuknak. Gywin a leghűségesebb és legerősebb harcosait lovagjainak nevezte ki.
Megkezdődött tehát a tűz kora, az emberek és a szövetségeseik mind békében éltek Anor Londoban... Gywin és lovagjai azonban pár éven belül eltűntek. A helyzet irányításának érdekében megalakult a Kék Fantomok szövetsége, akik átvették a város békéjének a megőrzésének szerepét. Több száz év telt el azóta, ami alatt a város építése és a társadalmi berendezkedés is befejeződött.
Megkezdődött tehát a felfedezés kora. Túl sokáig éltek már Anor Londoban az emberek, elzárva magukat a körülöttük lévő tudástól és bátor kalandokra vár a világ, hogy feltérképezzék azt.

View user profile http://darksoulsfrpg.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum